Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

E-tax de Hunedoara

leave a comment »

Am gasit pe saitul primariei Hunedoara o rubrica intitulata “e-tax” si repede m-am bucurat ca voi putea plati de acasa impozitele pe apartament sau masina. Sap mai adanc si constat ca totusi trebuie sa mergi pana la primarie, sa faci o cerere urmand sa ti se dea un user si o parola pentru a putea intra in acea sectiune.

La ghiseu, tanti care incasa bani pe taxe nu prea stia nimic si ma trimite la ghiseul de informare unde dadeau cu sapa vreo trei persoane, care nici ele nu aveau habar, dar m-au indrumat spre ghiseele care incasau bani, adica acolo de unde venisem spre ei. Le spun ca de acolo m-au trimis la ei si ca nici doamnele casierite nu prea stiau cu ce se mananca taxele online. Atunci mergeti dvs. la biroul trei parca si o sa va lamureasca acolo.

La biroul trei dau de un hol din care poti intra in alte doua birouri cu mai multi functionari. Le spun cu ce problema vin acolo si incep intrebarile intre ei: stii ceva despre plata online? Ala nu, ala nu, o doamna se pare ca stia cate ceva dar nu era sigura. Domnu’, imi zice ea, sectiunea aceea din saitul primariei este doar pentru vizualizare, nu si pentru plata. Nu-mi venea sa cred, pentru ca citisem acolo cate certificate de siguranta si securitate protejeaza accesul in acea sectiune. O rog sa intrebe totusi pe cineva “mai in tema”, sa fiu sigur ca m-am bucurat degeaba. Da femeia telefon la centrul de calcul si cei de acolo ii confirma ca nu se poate plati ci doar vizualiza.

Draga primarie, iti multumesc pentru facilitate! Mare jmecherie e sa vad cu cat sunt dator, daca nu pot sa platesc de acasa, de la serviciu, din Spania sau de te miri unde as fi.

Un sait facut degeaba, care sa justifice niste salarii, sa dea bine la imagine, sa fie si Hunedoara in randul lumii, sau poate sa bifeze o activitate avuta odata in vreun plan. Credeam ceva mai mult in orientarea occidentala a primarului Hada.

Reclame

Written by fanelala

22 ianuarie 2010 la 20:25

Publicat în nasoale

Tagged with

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: