Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

Realitatea îşi mănâncă de sub unghii

leave a comment »

Mare rusine, Realitatea Tv, de care sincer mi-e mai drag decat de Antene, dar tocmai de aceea le atrag atentia pe aceasta cale, ca nu-i frumos ce fac.

Sa ma explic: au dat o stire repetata in care se arata cum o femeie gravida care locuia intr-o zona izolata de zapezile acestor zile este salvata de membrii unui club de off-road.

Oamenii s-au oferit voluntar sa-si puna in folosul semenilor masinile acelea grozave pe care le vedem la diferite competitii cum patineaza prin noroaie si trec prin locuri in care tu nu poti merge nici pe picioare, despre care unii zicem ca-s nebuni sau pur si simplu ne intrebam la ce le-or folosi acest sport.

Iata la ce este bun! Au salvat femeia de unde nici elicopterul nu a putut sa ajunga, au dus-o la locul unde a putut ajunge ambulanta si femeia a fost salvata

Acum sa va spun ce nu mi-a placut: cei de la Realitatea nu au avut nici macar bunul simt sa lase o camera pe sigla clubului respectiv, sa vada lumea cine au fost, ca sa nu mai spun de prezentare in care se zice despre “un club de off-road”.

Mai “jurnalistilor”, va era greu sa ziceti ca Vasile si Popica de la Clubul “Peste Dealuri cu masina” din localitatea Balauseri au dat dovada de simt civic, omenie, voluntariat si au salvat viata unui nou nascut si a mamei sale?

Nu cred ca va trimitea nimeni “la caserie” sa platiti publicitatea mascata pe care ati fi facut-o! Inca o data rusine!

Anunțuri

Written by fanelala

9 Februarie 2010 la 20:23

Publicat în nasoale

Tagged with ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: