Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

Criză, criză, dar nici aşa!

leave a comment »

Mare jmecherie criza asta pentru unii! Nu zic, se vede prin unele locuri ca scad preturile, vanzatorii de tot felul fac mii de artificii si inginerii de marketing sa-si vanda marfa, dar dealerii de masini mi se pare ca sar calul!

Treaba nu se prea observa deoarece lumea nu se mai uita la reclamele cu masini noi pentru ca sunt acum masini aproape noi la preturi de cacao, recuperate de firmele de leasing de la amaratii care nu au mai putut tine pasul cu ratele sufocante pentru care saracii au semnat ca primarii.

Toate ca toate, dar sa apari pe toate reclamele cu niste preturi la masini noi, care-ti fac impresia ca platesti o revizie nu o masina, iar cand ajungi in showroom sa-ti spuna Gigelul de acolo ca de fapt iti mai trebuie trei vaucere de trimis rable la casare, stai si te intrebi: care-i pretul real al masinii frate, ca eu n-am de unde sa-ti aduc trei rable?

Nu ma pricep, dar normal este sa afisezi pretul real al produsului cand faci o reclama, nu sa scrii acolo ca masina costa 10.000 € si cand te duci sa o cumperi trebuie sa scoti din buzunar 13.000€.

Apropo, vand si eu o masina, asa mai second hand, cu numai 4000 €, dar vreau si 3 vaucere de la rabla! Sunati doar intre 12.00-17.00, ca atunci mananc mici cu mustar si nu dau garantie!

Reclame

Written by fanelala

10 iunie 2010 la 20:14

Publicat în cugetări

Tagged with

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: