Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

Rău era cu Iliescu, dar mai rău e cu Băsescu

leave a comment »

In timpul si dupa al 2-lea razboi mondial circula o vorba: “rau era cu der-die-das, dar mai rau cu davai ceas!”. Daca intrebi acum 20 de milioane de romani cand era mai bine, inafara celor legati prin cordonul ombilical al puterii, toti vor spune ca era mai bine pe vremea lui Iliescu dar si mai bine pe vremea odiosului Ceausescu.

Am tacut o vreme sa vad ce se mai intampla si am fost, pe rand, martorul unor evenimente politice care mai de care mai nastrusnice (asta ca sa folosesc un cuvant luat din lecturile de vacanta pentru copiii pana in 10 ani). De fapt suntem martorii unei consolidari treptate a puterii totalitare a presedintelui Basescu, actiune care incet incet ne poate duce la un Ceausescu mai mic dar mai ferm, la un dictator in mijlocul unei Uniuni Europene care nu-l va amenda deoarece si Europa s-ar putea sa-i urmeze exemplul.

Ultima isprava a celei mai drepte justitii din Europa a fost sa-l ascunda pe senzationalul Diaconescu spre suprema satisfactie a sceleratului spagatist din maseaua stricata a gurii presei, care chiar acum cand scriu acest post se lauda ca fraierul, ca el e mai mare pupator de cur decat Diaconescu (cururi fiind doua: unul de presedinte iar celalat de motan).

Bravos, natiune! Asa ne trebuie, unul ne da la spate cu toiagul viitorului dictator, iar noi fraierii de romani ne-o tragem mai departe intre noi, facandu-i jocul .

Circarul antenei nu-si da seama ca daca trece abuzul justitiei romane cu Diaconescu, el va fi o musca mult mai usor de plesnit cu pliciul dictatorial.

Asa fratilor, dati-va in cap in loc sa va solidarizati ca breasla, rupeti-va picioare si eventual, faceti ca pe vremea odiosului, adica dati in gat tot ce stiti unul despre celalat, poate va leaga impreuna sa aveti timp de solidaritate.

Oricum se prevad vremuri foarte cacacioase pentru majoritatea romanilor de rand si imi pare rau ca am prezis ca vor creste numarul jafurilor si a furturilor la drumul mare si asta s-a adeverit, dar acum Romanica va trece la “next level”, adica la jefuirea intregului popor pe cale legala. (legalitatea este in curs de validare in aceste vremuri, pe care le traim azi).

Anunțuri

Written by fanelala

23 Iunie 2010 la 20:09

Publicat în cugetări

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: