Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

Dușuli-m-aș Praktik(er)!

leave a comment »

Nu de mult am terminat de transformat un grajd dintr-o casa de la tara intr-o (reusita, zic eu) garsoniera cu baie, bucatarie si un living. In ansamblu m-am straduit sa comprim toate functionalitatile pe care le gasesti la o casa intr-un spatiu relativ redus, de numai 24 de metri patrati. Dar nu mi-a trecut prin cap un lucru esential, pe care il voi avea in vedere in continuare, pentru ca nu-i tarziu: acela de a intoduce home entertainment in baie, poate nu chiar sub forma cabinei de dus cu radio, dar sigur imi voi insatala niste boxe legate la computer. Este exact ceea ce-i lipseste barbatului cand se barbiereste dimineata, cand face dus sau, de ce nu, cand sta pe… ganduri.

Daca as fi in locul tipului din reclama, as asculta “La donna è mobile”, din Rigoletto, de Giuseppe Verdi, pentru ca se fredoneaza fain sub dus si te mai si tine in baie pana cand ii auzi pe aplaudacii de la final. Exista si un risc, totusi: daca asculti aria de prea multe ori, ti se termina apa calda din boiler (aici nu-i nimic de ras, unii dintre noi au apa calda de la boiler) si poti sa ataci deja arii pentru soprane.

Singurul lucru mai neplacut decat cel de mai sus ar fi sa canti sub dus pana cand incepe consoarta sa-ti strige, politieneste: “Iesi afara, javra ordinara!”.

Reclame

Written by fanelala

30 septembrie 2010 la 20:04

Publicat în omu' gospodar

Tagged with

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: