Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

Mă scuzaţ’

leave a comment »

Astazi nu am reusit sa ma solidarizez cu protestatarii scumpirii benzinei la pompa. Adevarul e ca eu sunt in protest de vreo luna, daca nu mai bine, deoarece de multa vreme am indemnat pe oricine poate sa “dea” masina pe bicicleta. Acum, avand in vedere ca e cam iarna pe afara, bicicleta poate cauza frig mainilor de pe ghidon.

Ghinionul este ca azi, pornind masina catre piata, am constatat aprinderea unui beculet rosu, asa ca am intrat la pompa si am pus cinci litri, ca sa am si de intors acasa.

Si acum incerc sa va spun, prieteni, ca daca nu alimentati voi trei zile, abia le dati ragaz celor de la pompa sa mai dea cu matura prin curte. Deci sanse zero sa-i falimentam. Daca vreti cu adevarat sa le scadeti vanzarile, mergeti la serviciu pe jos, iesiti in oras, la plimbare, tot pe jos, mergeti la bazin si dati din manute, faceti excursii cu bicicletele si mai ales evitati cat mai mult aglomerarile urbane.

De cei care au semnat pactul cu diavolul si sunt sclavii marilor orase imi pare rau, dar si ei au o salvare macar la sfarsitul saptamanii sau in concedii. In schimb, nu-i pot intelege pe zgubiliticii care dau ture cu masina prin oras ca sa-si etaleze ciurucurile aruncate de nemti pe cateva sute de euro si muzica turcesca pe texte tiganesti de care nu mai pot pisicile de pe trotuar si le apuca datul din buric.

Incercati asta si o sa vedeti o scadere a vanzarilor de benzina mai importanta si mai benefica si pentru noi.

Reclame

Written by fanelala

20 ianuarie 2011 la 19:57

Publicat în cugetări

Tagged with ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: