Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

Cristoase, a venit iepurasul!

leave a comment »

Nu va speriati, nu e o minune, e un cadou minunat pe care Sebi l-a facut socrilor si implicit “casei piticilor”.

Este vorba de o combina frigorifica Indesit CAA 55, mica consumatoare de energie, adica din clasa A+, unul dintre putinele lucruri care ne mai lipseau din “casa de vacanta” – sau hai sa-i zicem locuinta de vara.

Din cauza inaltimii mici a camerei, ne doream o combina frigorifica care sa nu fie nici prea inalta dar incapatoare, sa fie dotata cu de toate dar sa nu consume mult curent si nu merg mai departe cu pretentiile ca poate ma intreaba cineva daca nu vreau si garantie, ca in reclama aia cu masinile de ocazie, desi am si garantie la ea.

Clasa A+ de consum inseamna ca acest aparat consuma intr-un an 257 de kilowati, adica 0,7 kw pe zi deci, la preturile de azi, cam 32 de bani (0,32 lei) sau 9,60 lei pe luna.

Este un aparat electrocasnic ideal pentru “Casa Piticilor”, adica pentru a fi folosit de doua persoane, intr-un spatiu mai restrans, cum ar fi o casa de vacanta, cu o capacitate a frigiderului de 155 de litri si un congelator de 105 litri impartiti in patru sertare si cu doua recipiente pentru cuburi de gheata. In concluzie, ii multumimIepurasului Visurat pentru cadou!

As vrea sa mai amintesc o chestie care mi s-a parut foarte buna din partea emag, si anume faptul ca transportul gratuit face foarte mult atunci cand produsul este cam voluminos, greu si tu stai cam departe de oras, si mai ales cand stii ca unele firme de curierat nu se deranjeaza pana acolo nici macar cu un plic.

Poate ca si Fan Courier are un merit aici, pentru ca stie sa-si externalizeze unele servicii de transport care par mai dificile din cauza greutatii, a volumului marfii si a distantei la care trebuie transpotata.

In final, iata un post pe acest blog in care nu am criticat pe nimeni, ci dimpotriva, am laudat pe toata lumea!
Sa mai fie!

Reclame

Written by fanelala

24 aprilie 2011 la 19:29

Publicat în personale

Tagged with

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: