Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

Mare doamnă, mare caracter!

leave a comment »

Nu am vrut sa scriu nimic despre Huidu pentru ca nu puteam fi obiectiv si nici nu puteam (sau nu pot) sa nu inteleg drama victimelor din accidentul provocat de el. L-am ascultat si pe seniluţul de CTP, care nu scapa nicio ocazie sa-si arate venele jugulare umflate de atata verticalitate sofereasca si sa se victimizeze in legatura cu cate eventuale accidente a evitat el prin conduita preventiva care-l caracterizeaza.

Mare doamna mi s-a parut Teo Trandafir care, spre deosebire de prietenul ei, stiti cine, nu vreau sa-i scriu numele din sila de felul in care a luat pozitie (mai bine tacea dracului). Vinovatii adevarati ai acestor accidente sunt cei care nu vor sa dea banii pe care-i platim pe rovinete, accize si tot felul de taxe, la modernizarea drumurilor si la cresterea sigurantei pe drumurile nationale.

Indiferent cine produce sau cine este victima unui astfel de accident, toti sunt victimele soselelor nostre, a indiferentei conducatorilor tarii in a face ceva pentru imbunatatirea nenorocitelor noastre de drumuri. Daca am cuantifica materialele de constructii bagate in vilele si casutele “micilor ceausesti” care conduc acum românica, cu siguranta ar fi fost suficient ciment si asfalt sa se mai construiasca o banda in plus, daca nu o autostrada, care sa ne fereasca de aceste nenorociri.

Daca unii l-au condamnat pe Ceausescu pentru genocid, oare cati morti putem numara pe soselele tarii si cat de departe sau aproape suntem de un genocid acum, cand se moare pe asfalt mai abitir decat de inima, cancer sau te miri de ce alte boli grave?

Tră’ sa mai cujetam oţâră si dupa aia sa dam cu paru’, si de aia am toata stima si respectul pentru Teo Trandafir.

Reclame

Written by fanelala

18 octombrie 2011 la 19:26

Publicat în oameni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: