Ovi Blog

blogul personal al lui Ovidiu Ştefan Lala

Murim sau facem sport?

leave a comment »

Nu ma feresc sa recunosc ca sunt stelist, dar atat, nu si suporter al lui nea Gigi.

Dar sa trecem la ce s-a intamplat aseara, la meciul cu Pitrolu’ Ploiesti, o echipa ca oricare altele daca nu s-ar fi petrecut niste magarii asa de mari cum n-am mai vazut.

Dupa o repriza aproape ok in care Steaua i-a cam pus la respect pe gazari, au inceput sa se agite spiritele iar petrolistii, daca au vazut ca nu se poate castiga pe teren, au inceput sa-si trimita mesagerii din tribune.

Asa ceva nu am putut vedea in viata mea, adica un nebun sa plece din tribune si sa loveasca un jucator de pe teren, apoi sa doreasca sa mai faca niste victime in teren dar oprit la timp de un jucator sarb de la Steaua sa fie oprit, cam dur e drept, dar foarte meritat, dupa care bietul sarb sa primeasca un cartonas rosu la fel ca si portarul Stelei care a pus umarul la oprirea nebunului din actiunea sa criminala de a dobori cati mai multi jucatori stelisti.

Deci, un tampit intra pe teren, de fapt erau trei dar asta a scapat, scapat in sensul ca trei grasuni de la firma de securitate a stadionului, stateau si se uitau la el cum avanseaza pe gazon, acolo unde probabil ca lor li se termina autoritatea, nu fug dupa el ca erau prea grasi dar nici nu striga la bietul Galamaz, bai vezi ca te omoara ala, sau fereste-te, ca vreme aveau sa o faca, si lasa sa se petreaca o nenorocire de care se cutremura o lume intreaga care se uita la televizor.

Asta trece, dupa care un arbitru despre care bosii fotbalului zic ca ar fi procedat corect, vede cum niste colegi stelisti catre care se apropia criminalul sa-i sparga si pe ei, il blocheaza si-l trantesc la pamant, lucru pe care nu l-a facut firma de protectie in timp util, deci acest arbitru, considera de cuviinta sa-i pedepseasca pe fotbalistii stelisti cu cartonase rosii.

Adica, bai copii, a sarit ala gardu’, v-a spart nasu’ cu un box dela de fier, ar fi vrut sa va mai sparga si pe altii dar voi l-ati oprit, dar chestia e ca nu l-ati oprit prin mijloace regulamentare, adica l-ati lovit cu piciorul si cam tare, si bietul om a suferit vreo trauma, deci luati voi de aici cartonas rosu!

Pai prietene arbitru, daca eram eu in locul lor, nici macar nu ma intrebam ce cartonas imi dadeai, ii dadeam direct somnul de veci pentru ca asta merita un tampit ca asta.

De ce sa judecam un sportiv dupa reguli sportive cand el este atacat de un delicvent civil cu procedee dinafara sportului? Adica ala te injunghie cu cutitul si tu, mare arbitru, decizi ca nu trebuie sa te aperi cu aceleasi arme, ca trebuie sa fugi din fata lui si sa astepti vreo doua ceasuri pana intervine firma de securitate sa te protejeze, iar daca ai schitat un gest impotriva lui, sa-ti dau cartonas rosu, ca asa-i in fotbal.

Ei frate, afla ca nu-i chiar asa, iar sarbul de la Steaua stie asta de acasa, ai sarit la gatul meu, te-am servit imediat cu ce meriti.

Acum se asteapta sa zica Federatia si nu stiu ce comisii ce si cum despre bietii fotbalisti, adica ce pedepse vor primi, pai nu de pedepse ar trebui sa fie vorba ci de felicitari sau premii in bani, dar bani grei. Eu pentru asta i-as premia mai mult decat pentru niste goluri date intr-o poarta sau alta. Acolo s-au intamplat niste fapte civice, adica au fost agresate niste persoane, iar alte persoane au luat o atitudine civica pozitiva impotriva delicventilor, i-au oprit pe infractori sa continue atacul impotriva unor persoane nevinovate.Asa ar trebui sa inteleaga si procurorii care vor judeca acest caz cele intamplate in acest caz pe stadionul din Ploiesti.

Anunțuri

Written by fanelala

31 Octombrie 2011 la 19:25

Publicat în cugetări

Tagged with

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: